Bauma CHINA 2020 fandt sted som planlagt

Som den største og vigtigste branchebegivenhed i Asien er messen Bauma CHINA en international messe for entreprenørmaskiner, byggematerialemaskiner, entreprenørkøretøjer og udstyr, og henvender sig til industrien, handelen og byggebranchens serviceudbydere. og i særdeleshed til beslutningstagere på indkøbsområdet.Messen finder sted hvert andet år i Shanghai og er kun åben for handelsbesøgende.

Den 10. internationale handelsmesse Bauma China 2020 fandt som planlagt sted fra den 24. til den 27. november 2020 på Shanghai New International Expo Centre.Virksomheder som Bosch Rexroth, Terex, Lingong Group, Sany, Volvo, XCMG og ZF præsenterede i bauma Kina 2020. Det tiltrak 2.867 udstillere, en reduktion på 15 % i forhold til 2018. På trods af den reducerede skala var det stadig det største byggemesse siden pandemiens begyndelse.

HYWG OTR fælg er blevet præsenteret i XCMG seneste kraftfulde maskiner som den største hjullæsser XC9350 og den største minedumper XDM100.XCMG frigav Kinas første super-tonnage elektriske hjullæsser XC9350, hvilket gjorde XCMG til den eneste kinesiske producent og tredje i verden med evnen til at producere 35-tons super-store læssere.XCMG introducerede også verdens første 90-tons triaksiale minedumper XDM100 i 2020 Bauma-udstillingen.

HYWG er den største producent af OTR-fælg i Kina og har dens fordel af produkter i hele sortimentet, fra komponenter til komplette fælg, egen hele industrikæde og topkvalitet bevist af globalt førende OEM.I dag er HYWG OE-leverandør for Caterpillar, Volvo, Terex, Liebherr, John Deere og XCMG.Fra 4" til 63", fra 1-PC til 3-PC og 5-PC, fra fælgkomponenter til fælg komplet, fra mindste gaffeltruckfælg til største minefælg, HYWG er Off The Road Wheel Whole Industry Chain Manufacturing Enterprise.HYWG kan tilbyde hele sortimentet af fælgprodukter, der dækker entreprenørudstyr, minemaskiner, industrikøretøjer og gaffeltruck.

1
2
3
4

Indlægstid: 15-mars-2021